Praca: Pomoc kuchenna


Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Myczkowce
Numer: StPr/25/0217
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie składników, mycie naczyń, pomoc w przygotowywaniu posiłków
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Myczkowce


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN


Opis wynagrodzenia:

uzupełnienie prace interwencyjne

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA"

Pomoc kuchenna

Lokalizacja: podkarpackie / Lubaczów

Pomoc w przygotowywaniu posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków. Wymagania konieczne: Zawód: Pomoc kuchenna (wymagany staż -...

Opublikowano: 2025-08-19

Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu

Pomoc kuchenna

Lokalizacja: podkarpackie / Jarosław

pomoc w przygotowywaniu półproduktówwraz z obróbką artykułów spożywczych oraz dań, ( m.in. obieranie, krojenie, szatkowanie i...

Opublikowano: 2025-08-19

Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu

Pomoc kuchenna

Lokalizacja: podkarpackie / Jarosław

obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, pomoc w przygotowaniu potraw, porcjowaniu i wydawaniu...

Opublikowano: 2025-08-19

Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu

Pomoc kuchenna

Lokalizacja: podkarpackie / Jarosław

obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, pomoc w przygotowaniu potraw, porcjowaniu i wydawaniu...

Opublikowano: 2025-08-19

Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu

Pomoc kuchenna

Lokalizacja: podkarpackie / Jarosław

pomoc w przygotowywaniu półproduktówwraz z obróbką artykułów spożywczych oraz dań, ( m.in. obieranie, krojenie, szatkowanie i...

Opublikowano: 2025-08-19

Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Pomoc kuchenna

Lokalizacja: podkarpackie / Rzeszów

Gotowanie wyrobów mącznych, obróbka termiczna produktów, kontrola procesu produkcji, obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa, kasz...

Opublikowano: 2025-08-18