Praca: Piekarz


"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Mielcu
Piekarz
Miejsce pracy: Mielec
Numer: StPr/25/1555
OBOWIĄZKI:
Piekarz.Praca w godzinach 6-14, 22-6 wg grafiku
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Chęci do pracy, istnieje możliwość przyuczenia (ogólne pojęcie o zawodzie piekarza), mile widziane doświadczenie, brak wymagań dot. wykształcenia

Miejsce pracy:

Mielec


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W LEŻAJSKU

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Leżajsk

Produkcja pieczywa Wymagania inne: Praca w porze nocnej - III i I zmiana.Pracodawca nie wymaga doświadczenia zawodowego możliwość...

Opublikowano: wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Tarnobrzeg

Piekarz Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Rezerwa Ministra Niskie kwalifikacje

Opublikowano: 2025-10-09

Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Mielec

piekarz Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: średnie...

Opublikowano: 2025-10-08

Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Mielec

Piekarz Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wykształcenie: średnie...

Opublikowano: 2025-10-08

Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Dzikowiec

Staż dla osoby zarejestrowanej w tut. Urzędzie i spełn. kryteria do skierowania na ww.aktywną formę. Godz. odb. stażu 06:00 do...

Opublikowano: 2025-10-03

Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Dzikowiec

Staż dla osoby zarejestrowanej w tut. Urzędzie i spełn. kryteria do skierowania na ww.aktywną formę. Godz. odb. stażu 06:00 do...

Opublikowano: 2025-10-03