Praca: Kucharz


Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Kucharz
Miejsce pracy: Święte
Numer: StPr/25/0623
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw w tym:pizzy, kebaba, frytek, gyros, zapiekanki, ciasta, dania obiadowe, z zastosowaniem urządzeń kuchennych tj: frytkownica, kuchenka, piec do pizzy, noże, miser spiralny itp.Doświadczenie zawodowe mile widziane w gastronomii, bardzo ważne chęci do pracy.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Święte


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Sokołów Małopolski

-Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn w zakładzie gastronomicznym.-Ocena surowców, półproduktów i...

Opublikowano: wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Głogów Małopolski

-Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn w zakładzie gastronomicznym.- Ocena surowców, półproduktów i...

Opublikowano: wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Kielnarowa

Samodzielne przygotowywanie posiłków: kuchnia domowa, fast food.Wsparcie zespołu kuchennego. Wymagania konieczne: Wykształcenie:...

Opublikowano: wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy

Kucharz/kucharka

Lokalizacja: podkarpackie / Dębica

KUCHARZ/KUCHARKA Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: WYMAGANE DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3...

Opublikowano: 2025-05-07

Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Rzeszów

przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, stosowanie HACCP, planowanie jadłospisów z dekadowym wyprzedzeniem, utrzymanie...

Opublikowano: 2025-05-07

Powiatowy Urząd Pracy w Lubaczowie

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Horyniec-Zdrój

Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem potraw zgodnie z recepturami i sztuką kulinarną, udział w porcjowaniu i wydawaniu...

Opublikowano: 2025-05-07