Praca: Kucharz


Powiatowy Urząd Pracy w Stalowej Woli
Kucharz
Miejsce pracy: Stalowa Wola
Numer: StPr/25/0595
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie posiłków, pobieranie próbek, dokonywanie odbioru jakościowego i ilościowego produktów.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne


Wymagania inne:

wyksztalcenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie na stanowisku

Miejsce pracy:

Stalowa Wola


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Stalowej Woli

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Adam Nykiel Firma Usługowo Handlowa MARIKA

Pizzer

Lokalizacja: podkarpackie / Dębica

OBSŁUGA KLIENTA, OBSUGA KASY FISKALNEJ, PRZYGOTOWYWANIE PIZZY Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia:...

Opublikowano: wczoraj

FIRMA "SUN-SET" - Artur Żuraw

Kucharz śniadaniowy

Lokalizacja: podkarpackie / Leżajsk

Kucharz śniadaniowy, praca na 1 zmianę od poniedziałku do piątku, godz. pracy od 6.00 do 14.00. Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz*...

Opublikowano: wczoraj

Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Przemyśl

przygotowywanie poisłków zgodnie z menu i planem kulinarnym restauracji, dbanie o jakość, smak Wymagania konieczne: Wykształcenie:...

Opublikowano: 2025-10-25

WILU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Pizzer

Lokalizacja: podkarpackie / Rzeszów

Wykonywanie pizzy zgodnie z menu restauracji wnioskodawcy, w tym :przygotowanie ciasta, formowanie ciasta, nakładanie składników,...

Opublikowano: 2025-10-23

OLAF GRUSZKA G-INVEST

Kucharz (do przyuczenia)

Lokalizacja: podkarpackie / Chorzów (pow. jarosławski, gm. Roźwienica), Chorzów

przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: aktualna książeczka...

Opublikowano: 2025-10-23

Pink Pablo Paweł Lenczowski

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Długie

przygotowywanie posiłków Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: badania Sanepidowskie

Opublikowano: 2025-10-22