Praca: Kucharz


Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Kucharz
Miejsce pracy: Przemyśl
Numer: StPr/25/0794
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie poisłków zgodnie z menu i planem kulinarnym restauracji, dbanie o jakość, smak
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Oferta pracy w ramach refundacji dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w tut. urzędzie.

Miejsce pracy:

Przemyśl


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

WILU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Pizzer

Lokalizacja: podkarpackie / Rzeszów

Wykonywanie pizzy zgodnie z menu restauracji wnioskodawcy, w tym :przygotowanie ciasta, formowanie ciasta, nakładanie składników,...

Opublikowano: 2025-10-12

OLAF GRUSZKA G-INVEST

Kucharz (do przyuczenia)

Lokalizacja: podkarpackie / Chorzów (pow. jarosławski, gm. Roźwienica), Chorzów

przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: aktualna książeczka...

Opublikowano: 2025-10-12

Latające Bułki Orginal Spólka Cywilna

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Mielec

Kucharz kuchni polskiejI zmiana 6:00-14:00II zmiana 12:00-19:00Praca od poniedziałku do piątku Wymagania inne: Wymagane doświadczenie w...

Opublikowano: 2025-10-11

FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA PERŁA ALICJA HAMALA

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Brzeźnica

KUCHARZ Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno –...

Opublikowano: 2025-10-10

Villa Anna Aleksandra Weryńska-Gil

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Tarnobrzeg

praca w godz. 10-18praca w weekendy Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: książeczka do celów...

Opublikowano: 2025-10-08

Ftarowski Panagiotis Ftaras

Kucharz

Lokalizacja: podkarpackie / Mielec

kucharz Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: doświadczenie w zawodzie minimum 3 lata

Opublikowano: 2025-10-08