Praca: Pracownik produkcji


Powiatowy Urząd Pracy w Jaśle
Pracownik produkcji
Miejsce pracy: Jasło
Numer: StPr/24/0449
OBOWIĄZKI:
Trybowanie mięsa z kości, przygotowywanie mieszanki przypraw, układanie i formowanie kebaba.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Jasło


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 242 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Jaśle

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie

Pracownik produkcji

Lokalizacja: podkarpackie / Głogów Małopolski

prace pomocnicze przy linii produkcyjnej, pakowanie, etykietowanie, napełnianie zbiorników ciśnieniowych (podtlenek azotu N2O), obsluga...

Opublikowano: 2024-05-13

Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku

Pracownik produkcji

Lokalizacja: podkarpackie / Przeworsk

Prace na wydziale produkcjiWykonywanie pracy zgodnie z harmonogramemWymagane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności Wymagania inne:

Opublikowano: 2024-05-10

Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Pracownik produkcji

Lokalizacja: podkarpackie / Kolbuszowa

Staż dla osoby zarejestrowanej w tut. Urzędzie i spełniającej kryteria do skierowania na ww. aktywną formę. Godz. dob. stażu 8:00 do...

Opublikowano: 2024-05-09

Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu

Pracownik produkcji

Lokalizacja: podkarpackie / Wola Węgierska

druk uli poliuretynowch oraz elementów (półproduktów) wchodzacych w ich skład ,projektowanie uli poliuretonowych oraz obsługa...

Opublikowano: 2024-05-02

Powiatowy Urząd Pracy w Nisku

Koszykarz-plecionkarz

Lokalizacja: podkarpackie / Rudnik nad Sanem

PRZYGOTOWANIE MATERIAŁU I WYPLOT KOSZY Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:

Opublikowano: 2024-04-28

Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Pracownik produkcji

Lokalizacja: podkarpackie / Kolbuszowa

Staż dla osoby zarejestrowanej w tut. Urzędzie i spełniającej kryteria do skierowania na ww. aktywną formę. Godz. dob. stażu 8:00 do...

Opublikowano: 2024-04-22