Praca: Piekarz


Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Piekarz
Miejsce pracy: Świerczów
Numer: StPr/24/0443
OBOWIĄZKI:
Staż dla osoby zarejestrowanej w tut. Urzędzie i spełniającej kryteria do skierowania na ww. aktywna formę.Godz. odbywania stażu: 14:00 do 22:00.1.Zapoznanie się z przepisami BHP, PPOŻ, maszynami i urządzeniami, które są w zakładzie pracy. 2.Przygotowywanie koszyczków do chleba i formowanie pieczywa do wypieków w foremkach .3.Ważenie ciasta i układanie w foremkach.4.Obsługa chlebarki i rogalikarki.5.Układanie foremek na taśmie wsadowej i wkładanie do pieca.6.Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Świerczów


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 994,4 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

APLIKUJ TERAZ

Zobacz podobne oferty

Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Korczyna

rozważanie ciasta,odrabianie i formowanie kęsów ciasta,przygotowanie ciasta do wypieku,przestrzeganie norm zużycia surowców i...

Opublikowano: 2024-07-14

Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Raniżów

Staż dla osoby zarejestrowanej w tut. Urzędzie i spełn. kryteria do skierowania na ww. aktywną formę. Praca na dwie zmiany w godz. : I...

Opublikowano: 2024-07-11

Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Korczyna

rozważanie ciasta,odrabianie i formowanie kęsów ciasta,przygotowanie ciasta do wypieku,przestrzeganie norm zużycia surowców i...

Opublikowano: 2024-07-08

Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Przeworsk

Wypiek pieczywa Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: chęci do pracy Uprawnienia: Odpowiedzialność za powierzone...

Opublikowano: 2024-07-04

Powiatowy Urząd Pracy w Nisku

Piekarz

Lokalizacja: podkarpackie / Ulanów

przygotowanie surowców i blach do wypieku,formowanie bochenków,bułek,ładowanie pieców,schładzanie pieczywa po wypieku. Wymagania...

Opublikowano: 2024-06-23